Davines Ol Oil

Davines Ol Oil er et produkt som anbefales for hårpleie og styling av alle hårtyper. Hvis håret ditt er tørt eller matt og krølling tar en evighet, er denne oljen det du trenger. I tillegg gjør lett påføring og høy effektivitet dette produktet et ønsket og ofte valgt alternativ for mange kvinner.

Vil du også bli ivrig etter å kjøpe det?

davines-ol-oil

Davines Ol Oil – virkning og egenskaper

Hår uten glans, som er vanskelig å style og som er viltert? Hvis håret ditt er slik, er Davines OI Oil akkurat det du kanskje ser etter. Dette produktet sikrer naturlig glans, glatthet, forhindrer kruset og viltert hår. Videre gjør den børsting og styling enklere, og forhindrer floker. Davines OI Oil har antioksiderende egenskaper, noe som betyr at den eliminerer frie radikaler, bremser aldringsprosessene i hodebunnen og begrenser hårtap. Dette produktet inneholder silikoner som skaper et beskyttende belegg på håroverflaten. På denne måten beskyttes håret mot skadelige ytre faktorer, solstråling og tørrhetsgivende stoffer i noen kosmetikkprodukter.

Davines Ol Oil – bruk

Påfør to eller tre dråper olje i fuktig hår. På denne måten glatter du ut strukturen og hindrer kruset og viltert hår. Samme mengde er nok til å gi frisyren glans og å regenerere tuppene. Bare påfør produktet i vasket og tørt hår. Denne påføringsmetoden gjør stylingen mye mindre utfordrende. Hver påføring blir enklere med en pipett som alle flaskene er utstyrt med.

Davines OI Oil – ingredienser

Davines OI Oil inneholder lette silikoner og roucou-olje. De første ingrediensene dekker håret med et beskyttende lag; men lar fortsatt nærende stoffer komme inn i den indre hårstrukturen. Men roucou-oljen eliminerer frie radikaler, beskytter mot skadelige ytre faktorer, regenererer skadet hår og forhindrer for tidlig grå hår.

Davines OI Oil – hvor kjøpes den?

Produktet er lett tilgjengelig – du finner det på internett, hos frisøren og i store parfymerier. Hvis du bryr deg om vakkert hår og en sunn hodebunn bør du betale en større sum penger for Davines OI Oil.

Fordeler:

  • roucouolje
  • lett påføring
  • fin duft
  • lett tilgjengelig
  • regenererer og gir næring
  • glatter ut og gir glans

Ulemper:

  • det varer lenge før man ser resultater av behandlingen
  • kan tynge ned håret
  • høy pris for liten størrelse