John Masters Organics 100% Argan Oil

Alle vet at arganolje er et av de beste produktene som anbefales for hårpleie. Dette er grunnen til at John Masters Organics bestemte seg for å bruke den i produktene sine. La oss se hvordan hårolje som inneholder dette dyrebare stoffet virker.

Det interessante er at du også kan bruke den i ansiktet og på kroppen.

john-masters-organics-100-argan-oil

John Masters Organics 100% Argan Oil – virkning og egenskaper

John Masters Organics 100% Argan Oil er beregnet for alle hårtyper. Den har fuktighetsgivende, regenererende og nærende egenskaper. Hår som er matt og overdrevent tørt får glans, elastisitet og mykhet. Dessuten eliminerer det frie radikaler, bremser hårtap og fjerner flass. På toppen av alt dette styrker det hårsekkene og øker farten på vekst av nytt hår. Hvis håret ditt er tørt og skadet, vil John Masters Organics 100% Argan Oil ta godt vare på det. Håret blir mykt å ta på, glatt og spenstig nok en gang. Styling blir virkelig enkelt; du kan gjøre det på noen få minutter.

John Masters Organics 100% Argan Oil – bruk

Bruk av John Masters Organics 100% Argan Oil er virkelig lettvint. Det er nok med bare en liten mengde for å påføre den i hele hårlengden eller bare tuppene. Etter rundt en time vasker du hår og hodebunn med yndlingssjampoen din. Så tørker og styler du håret slik du gjør det hver dag. John Masters Organics 100% Argan Oil kan også påføres bare i tuppene. Slik beskytter du dem mot å flise seg og tørke ut. Visste du at dette produktet vil være flott som et tillegg til hårmasker eller balsam? Bland begge deler, og resultatene vil bli synlige etter første påføring.

John Masters Organics 100% Argan Oil – ingredienser

Hovedingrediensen i dette produktet er arganolje. Den består av essensielle fettsyrer og vitamin E. Den tar vare på både hår og hodebunn. Arganolje har antioksiderende og foryngende egenskaper. Den bremser prosesser relatert til aldring av organismen, bremser hårtap, styrker hårsekkene og forhindrer flass. Videre gir oljen næring til håret, gir hodebunnen fuktighet og lindrer irritasjoner.

John Masters Organics 100% Argan Oil – hvor kjøpes den?

Se etter dette produktet på parfymeriet. Det kan også kjøpes i noen frisørsalonger. John Masters Organics 100% Argan Oil er ikke en olje som kan finnes i små butikker. Den er tilgjengelig på internett, produsentens nettside og de som tilbyr kosmetikk for pleie av hår og hodebunn.

Fordeler:

  • inneholder arganolje
  • tar vare på hår og hodebunn
  • eliminerer frie radikaler
  • bremser hårtap
  • gir næring, fuktighet og pleie til håret
  • lett påføring

Ulemper:

  • vanskelig å kjøpe
  • pris
  • liten størrelse