Nanoil Hårolje

Nanoil hårolje er beregnet på pleie av både hår og hodebunn. Det finnes tre versjoner av dette produktet. Derfor kan du velge blant Nanoil for hår med lav porøsitet, Nanoil for hår med medium porøsitet, og Nanoil for hår med høy porøsitet. Hver av dem tar seg av en forskjellig hårtype.

Sjekk ut hvilke resultater oljebehandling med denne oljen kan gi.

Nanoil hårolje – virkning og egenskaper

Nanoil hårolje – virkning og egenskaper

Nanoil hårolje forskjønner og pleier håret. Den reparerer hår som er skadet av varmestyling, uriktige produkter og børsting. Nanoil hårolje regulerer talgkjertlenes arbeid, forhindrer fete røtter, flass og hårtap. Den glatter ut, sikrer strålende glans og disiplinerer uregjerlig hår, gjør styling lettere. Nanoil hårolje styrker hårsekkene og gir hodebunnen essensielle næringsstoffer.

Nanoil hårolje – bruk

Nanoil hårolje anbefales for kvinner og menn. Kvinner kan påføre produktet i vått eller tørt hår, hodebunn eller bare hårtuppene, flere ganger for uken eller dagen. Men menn kan gi håret sitt vekst og forhindre problemer med skallethet og hårtap.

Nanoil hårolje – ingredienser

Hver av de tre versjonene inneholder forskjellige komponenter. Alle er utvalgt slik at du kan ta vare på hår og hodebunn på best mulig måte. I Nanoil for hår med høy porøsitet er det: mandelolje, arganolje, nattlysolje, avokadoolje, pasjonsfruktolje og bomullsfrøolje. Det finnes også: kerastim, baicapil, UV-filter, vitamin E og silke. Nanoil for hår med medium porøsitet inneholder: macadamiaolje, arganolje, marulaolje, jojobaolje, pasjonsfruktolje og kokosolje, men også: kerastim, baicapil, silke, vitamin A og E og UV-filter. I Nanoil for hår med lav porøsitet finner man: furuolje, kokosolje, arganolje, lakserolje, sheasmør, pasjonsfruktolje, babassuolje, monoiolje og cupuacusmør, men også: pantenol, kerastim, baicapil, vitamin A og E, UV-filter.

Nanoil hårolje – hvor kan den kjøpes?

Nanoil hårolje kan finnes på internett. Du kan bestille det på produsentens nettside ved å velge antallet flasker du vil ha. Ved bestilling av et større antall enheter er frakten gratis.

Fordeler:

  • lettere styling og disiplinering av uregjerlig hår
  • tar vare på håret på inn- og utsiden
  • gir fuktighet og næring til hår og hodebunn
  • dobler volumet
  • allsidig bruk
  • tallrike naturlige ingredienser
  • lett tilgjengelig
  • to andre versjoner av håroljen: for hår med medium og høy porøsitet

Ulemper:

  • ikke alle vil like kombinasjonen av tre og glass i flaskens design