Macadamia Healing Oil Treatment

Macadamia Healing Oil Treatment er beregnet på alle hårtyper. Produktet virker både på de indre og ytre hårstrukturene. Den gjør hverdagsstylingen lettere, har superlett formel og inneholder mange naturlige ingredienser. Hvis du vil ta vare på hodebunn og hår på en kompleks måte, prøv Macadamia Healing Oil Treatment.

macadamia-healing-oil-treatment

Macadamia Healing Oil Treatment – virkning og egenskaper

Hvis håret ditt er tørt, mangler glans, kruser seg og er viltert, er Macadamia Healing Oil Treatment det du trenger. Takket være produktet går det mye raskere, lettere og er mer behagelig å børste og style håret. Du kan si farvel til floker en gang for alle. Videre glatter dette produktet ut håroverflaten, gir naturlig glans og gjør at håret ser slående ut. Macadamia Healing Oil Treatment har en delikat tekstur, kan lett trenge inn i den dypere hårstrukturen og gir næring på en kompleks måte. Det interessante ved produktet er at det inneholder naturlig solfilter som beskytter hårfargen mot å blekne.

Macadamia Healing Oil Treatment – bruk

Flasken til Macadamia Healing Oil Treatment er utstyrt med en pumpe for lettere påføring. Ta en slik mengde produkt som matcher lengden og tykkelsen på håret ditt i hånden. Varm oljen i håndflatene, og påfør den så til børstet, rent og fortsatt fuktig hår. La håret tørke eller bruk hårføner. Vi du ha en frisyre som er vakker, sunn og full av glans, kan du tilsette Macadamia Healing Oil Treatment til hårfargen eller et produkt du bruker på daglig basis.

Macadamia Healing Oil Treatment – ingredienser

Det finnes naturlige ingredienser som tar vare på hår og hodebunn. Blant mange kan man nevne macadamiaolje og arganolje. Den første gjenoppbygger flisete tupper, gjør styling lettere og forbedrer hårets tilstand. Men arganolje har antioksiderende egenskaper, bremser aldringsprosessene og regenererer skadet hår. Begge oljene er flotte for daglig hårpleie og styling.

Macadamia Healing Oil Treatment – hvor kjøpes den?

Produktet er tilgjengelig på produsentens nettside. Macadamia Healing Oil Treatment kan finnes på kosmetikk- og hårtilbehørbutikker på nett. Ofte kan dette produktet anskaffes i alle større parfymerier og hos frisørgrossister. Be frisøren om å bestille det for deg.

Fordeler:

  • inneholder macadamia- og arganolje
  • lett påføring
  • lettere styling, føning og børsting
  • beskytter mot solstråling
  • beskytter den naturlige fargen mot å blekne
  • regenererer flisete tupper
  • tar vare på skadet og tørt hår

Ulemper:

  • pris (avhenger av hvor produktet kjøpes)
  • duften minner om mannsparfyme