Khadi Amla

Amla er en indisk urt som brukes innen medisin og kosmetologi. Mange mennesker verdsetter den for dens utrolige helbredende egenskaper. Videre kan denne urten finnes i håroljen fra Khadi. Bruk dette produktet og se selv om det vil hjelpe håret ditt.

Kanskje viser det seg at det er det beste du noen gang har brukt.

khadi-amla

Khadi Amla – virkning og egenskaper

Styrker, helbreder, beskytter og hydrerer. Slik fungerer Khadi Amla. Finnes det andre egenskaper i dette produktet? Selvsagt. Dette produktet forhindrer for tidlig grå hår, hårtap og flisete tupper. Det beskytter håret mot solstråling, forurensning fra omgivelsene, ingredienser som gir tørrhet og som finnes i noen sjampoer og hårfarger. Dessuten gir Khadi Amla glans og mykhet til håret, styrker hårsekkene, reparerer skade, begrenser talgutskillelsen, øker farten på hårveksten og hjelper mot flass. Har du blondt hår bør du begrense bruken til et minimum, siden denne olje kan gjøre hårfargen mørkere.

Khadi Amla – bruk

Husk at du bør riste flasken før hver påføring; Khadi Amla har ganske tykk konsistens. En teskje masseres inn i hår og hodebunn. Vil du ha enda bedre resultater lar du oljen være i håret i noen timer, før du vasker den ut med en delikat sjampo. Khadi Amla bør brukes minst to eller tre ganger i uken. Dessverre har ikke produsenten utstyrt flasken med noen applikator. Derfor kan folk som akkurat har begynt sitt eventyr innen håroljing oppleve noen vanskeligheter med å bruke dette produktet.

Khadi Amla – ingredienser

Khadi Amla har en utrolig variert sammensetning, full av nærende og aktive stoffer. Den inneholder blant annet: solsikkeolje, amlaolje, bhringrajolje, neem, nagarmotha, tulsi, sesamolje, mandelolje, henna. Oljen tar vare på tilstanden til hår og hodebunn, mens de indiske urtene har helbredende egenskaper.

Khadi Amla – hvor kjøpes den?

Dette er et produkt som er lett tilgjengelig. Du kan kjøpe den på nett, på parfymeriet og i helsekostbutikker. Det er best å bestille den fra produsentens nettside. En flaske har størrelse på 100 ml/3,4 fl.oz. Kjøper du Khadi Amla kommer du ikke til å angre – denne oljen er ekstra effektiv. I tillegg fungerer den perfekt for alle hårtyper.

Fordeler:

  • støtter hårvekst
  • forhindrer for tidlig grå hår
  • gir glans, mykhet og flott tilstand
  • naturlig innhold
  • regenererer skadde tupper

Ulemper:

  • kan mørkne håret
  • intens lukt
  • mangler pumpe eller pipett