Kerastase Elixir Ultime

Dette produktet er velkjent og ofte anbefalt av alle hårelskere. Kerastase Elixir Ultime er et produkt med universell bruk. Den består av rikelig med naturlige ingredienser, inkludert fire dyrebare vegetabilske oljer.

Vil du også elske den?

kerastase-elixir-ulitme

Kerastase Elixir Ultime – virkning og egenskaper

Kerastase Elixir Ultime er en olje som gir fuktighet i dybden og pleier håret. Den gir sunn glans og gjør håret mykt å ta på. Dessuten beskytter produktet hår og hodebunn mot høye temperaturer, skadelige ytre faktorer og kjemisk og mekanisk skade. Takket være oljen får håret næring, og blir sterkere og godt hydrert. Kerastase Elixir Ultime avhenger av naturlige ingredienser og hvorvidt du kommer til å være systematisk.

Kerastase Elixir Ultime – bruk

Påfør Kerastase Elixir Ultime før styling. Noen dråper påført i fortsatt fuktig hår; ikke glem tuppene. Denne påføringsmetoden gjør børsting og styling mye enklere. Oljen passer også til påføring på allerede stylet hår. Da får det slående glans og glatthet for uregjerlig hår. Kerastase Elixir Ultime er flott for daglig hårpleie. Påfør en eller to pumper i tørt hår. Slik gir du næring, glatter ut og beskytter håret mot skadevirkning fra ytre faktorer.

Kerastase Elixir Ultime – ingredienser

I Kerastase Elixir Ultime hårolje finner vi fire naturlige vegetabilske oljer, som er: maisolje, arganolje, pracaxiolje og camelliaolje. Den første gir næring til håret på en kompleks måte, og gir hårsekkene mange vitaminer og mineraler. Arganolje beskytter hodebunnen mot frie radikaler og håret mot for tidlig gråning og overdrevent hårtap. Den tredje ingrediensen i Kerastase Elixir Ultime, pracaxiolje, styrker og forbedrer motstandskraften til hårsekkene. Men camelliaolje sikrer glans.

Kerastase Elixir Ultime – hvor kjøpes den?

Kerastase Elixir Ultime er et produkt du lett finner. Du kan kjøpe den på parfymeriet og mindre kosmetikkbutikker. Det interessante er at frisører er mer enn ivrige etter å bruke den. Av den grunn kan Kerastase Elixir Ultime kjøpes under et frisørbesøk. Selvsagt, som det ikke er vanskelig å finne ut av, kan dette produktet kjøpes på internett. Du må bare søke etter det. I Kerastase Elixir Ultime-kolleksjonen er også oljer for svakt og fargebehandlet hår.

Fordeler:

  • inneholder fire oljer
  • gir næring, beskyttelse, styrke og glans
  • lett påføring
  • lett formel
  • fin duft og farge

Ulemper:

  • de første resultatene kommer etter rundt tre uker
  • kan gi fet hodebunn hvis den brukes for ofte
  • høy pris
  • inneholder silikoner